Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

UGREEN Nexode reisadapter Review: Beste voor snelle lading?

Zoeken jullie een compacte en krachtige reisadapter voor jullie volgende reis? We hebben recent de UGREEN Nexode 30W getest en vonden het een ideale metgezel tijdens onze reizen.

De adapter biedt 4-in-1 snel laden opties, waaronder een AC-stopcontact, twee USB-A poorten en een USB-C poort. Zo kunnen we al onze apparaten, van onze iPhone 15 Pro Max tot onze MacBook, gemakkelijk opladen zonder meerdere adapters mee te hoeven nemen.

UGREEN Nexode Adapter

Ook in gebruik is de UGREEN Nexode erg prettig. De adapter is compact en makkelijk mee te nemen. We merkten dat hij stevig in het stopcontact blijft zitten, zelfs als meerdere apparaten opgeladen worden. Wel vonden we dat de adapter de spanning niet omzet, wat betekent dat je ervoor moet zorgen dat je apparaten compatibel zijn met de lokale spanning.

Bottom Line

Als jullie op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare reisadapter, is de UGREEN Nexode 30W zeker een aanrader.

Hij laadt meerdere apparaten tegelijk op en neemt minimale ruimte in je bagage in beslag. Waarom wachten? Klik hier om de UGREEN Nexode 30W te kopen en je reiservaring te verbeteren!

Overzicht UGREEN Nexode Adapter England Deutschland Stecker 30W

We hebben de UGREEN Nexode Adapter op onze recente reis naar Londen getest. Het apparaat bleek uiterst handig te zijn vanwege de veelzijdigheid van de aansluitingen. We waardeerden vooral de USB-C poort, die onze apparaten snel en efficiënt oplaadde. Dit bespaarde ons de noodzaak om meerdere adapters mee te nemen.

Een minpunt dat we tegenkwamen, was de sterke kinderveiligheidsbeveiliging. Hoewel dit goed is voor veiligheid, vond een van ons het lastig om een stekker in te brengen. Het compacte formaat maakte het echter makkelijk om in onze reisbagage te passen, wat een groot pluspunt was voor ons.

4-in-1 Sneloplading

Met de UGREEN Nexode Adapter hebben we tijdens onze reis kunnen genieten van het gemak van de 4-in-1 sneloplaadfunctie. De enkele USB-C poort leverde een snelle laadcapaciteit van 30W, ideaal voor onze MacBook Air en iPhone 14 Pro Max. De extra twee USB-A poorten, die tot 18W ondersteunen, zorgden ervoor dat we meerdere apparaten tegelijk konden opladen zonder problemen.

Het compacte ontwerp maakte het makkelijk om de adapter in onze bagage te stoppen. We merkten ook dat hij stevig in het stopcontact bleef zitten, zelfs wanneer alle poorten in gebruik waren. Dit alles zorgde voor een efficiënte en zorgeloze oplaadervaring tijdens onze trip. Jammer genoeg werkte de USB-C poort na twee dagen niet meer, waardoor we niet alle functies konden blijven gebruiken zoals gepland.

Internationale Compatibiliteit

Onze ervaring met de UGREEN Nexode Adapter in verschillende landen was indrukwekkend. Deze reisadapter bleek veelzijdig en betrouwbaar tijdens onze reizen door Europa en daarbuiten. De adapter werkte probleemloos in landen zoals Engeland, Duitsland, Ierland, Schotland, Dubai en de Malediven.

Een groot pluspunt is de vier-in-een functionaliteit, wat betekent dat we niet meerdere adapters hoefden mee te nemen. De USB-C snellaadoptie was een redding voor onze iPhone 15 Pro Max, vooral tijdens lange reisdagen.

Aan de andere kant voelden we dat de adapter iets robuuster had kunnen zijn. Met name in oudere stopcontacten kan de stevigheid verbeteren. Toch, voor reizigers die een compacte en multifunctionele reisadapter willen, biedt deze een uitstekende oplossing.

Compact en Draagbaar Ontwerp

Dit apparaat past moeiteloos in onze reisbagage dankzij zijn compacte afmetingen van 8,0 x 5,55 x 4,3 cm. Het ontwerp is bijzonder handig omdat het meerdere apparaten tegelijk kan opladen zonder dat we verschillende adapters hoeven mee te nemen. Dit bespaart ons veel ruimte en gedoe.

We merkten dat de plug stevig in de socket blijft zitten, ongeacht hoeveel apparaten we aan het opladen zijn. Hoewel het compact is, voelt het robuust aan, wat essentieel is voor reizen.

Eén kleine tegenvaller is dat de grote stekker in sommige krappe stopcontacten moeilijk te plaatsen kan zijn. Al met al biedt dit handige, draagbare ontwerp voldoende voordelen voor onze reizen.

All-in-One Laadoplossing

Tijdens onze recente reis naar Londen hebben we de UGREEN Nexode Adapter meegenomen en het blijkt een uitstekende keuze te zijn. Het compacte ontwerp past gemakkelijk in ons bagage en maakt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden zonder extra adapters of opladers mee te nemen.

Wat we bijzonder waardeerden, was de snelle laadsnelheid. De USB-C-poort levert tot 30W, ideaal voor het snel opladen van een MacBook Air of iPhone. De extra USB-A-poorten bieden voldoende flexibiliteit voor andere apparaten zoals een powerbank of koptelefoon.

Er zijn wel wat nadelen. De kinderslotbeveiliging kan enigszins beperkend zijn, wat ertoe kan leiden dat het aansluiten van sommige stekkers lastiger is dan verwacht. Gelukkig zijn de veiligheidsvoorzieningen, zoals overspannings- en oververhittingsbeveiliging, een geruststelling voor ons.

Kortom, deze adapter biedt een veelzijdige en betrouwbare laadoplossing voor op reis.

Uitgebreide Veiligheidsvoorzieningen

Bij het gebruik van de UGREEN Nexode adapter hebben we gemerkt dat de veiligheidsvoorzieningen goed doordacht zijn. De ingebouwde zekeringen beschermen onze aangesloten apparaten tegen overspanning en kortsluiting. Dit geeft ons gemoedsrust tijdens het opladen van onze waardevolle apparaten.

Daarnaast is het ontwerp zodanig dat oververhitting wordt voorkomen, zelfs bij langdurig gebruik. Dit is vooral handig wanneer we het apparaat ‘s nachts gebruiken, zonder zorgen over mogelijke gevaren. Hoewel de adapter enigszins groter is dan sommige andere modellen, is de extra veiligheidsfunctionaliteit zeker de moeite waard.

Tot slot zorgt de solide constructie ervoor dat de stekker stevig en stabiel blijft zitten, zelfs in drukbezochte stopcontacten. De combinatie van al deze functies maakt de UGREEN Nexode adapter een betrouwbare keus voor onze reizen.

Voor- en Nadelen

Voordelen

De UGREEN Nexode Adapter presteerde uitstekend tijdens onze recente reis naar Londen. Het compacte formaat en het lichte gewicht maakten hem gemakkelijk mee te nemen. We hoefden geen extra opladers of adapters mee te nemen, wat ruimte bespaarde in onze bagage.

Dankzij de snelle USB-C lader konden we onze apparaten in recordtijd opladen. Dit was vooral handig wanneer we weinig tijd hadden tussen onze verschillende activiteiten door. De adapter is zeer stevig gebouwd, en de materialen voelen van hoge kwaliteit aan.

Daarnaast is de veelzijdigheid een groot pluspunt. We hebben hem op verschillende bestemmingen gebruikt zonder enige problemen, waaronder Dubai en de Malediven. Het gemak van meerdere aansluitingen zorgde ervoor dat we niet beperkt waren in het aantal apparaten dat we konden opladen.

Nadelen

Hoewel onze algehele ervaring positief was, zijn er toch enkele minpunten om te vermelden. Een van de USB-C poorten werkte na een paar dagen in Dubai niet meer. Dit was behoorlijk frustrerend omdat het de adapter minder functioneel maakte.

De geïntegreerde kinderslotfunctie van de 230V-aansluiting was soms te sterk en daardoor lastig te gebruiken. Dit zorgde voor enige irritatie bij het proberen om snel apparaten aan te sluiten.

Ondanks deze kleine tekortkomingen, vonden we de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. We zouden de adapter zeker aanbevelen, maar raden aan om bij het eerste gebruik alle poorten goed te testen om dit soort problemen te voorkomen.

Klantbeoordelingen

We hebben de UGREEN Nexode Adapter meegenomen op onze recente reis naar Londen, en het bleek een uitstekende keuze te zijn. De adapter werkt perfect en het laadtempo is erg goed. We waardeerden het dat we slechts één apparaat nodig hadden in plaats van meerdere adapters en opladers.

Andere klanten lijken het met ons eens te zijn. De meeste beoordelingen vermelden de solide en hoogwaardige bouwkwaliteit, iets wat we zelf ook hebben ervaren. Een minpunt dat we tegenkwamen, en dat ook door een andere klant werd genoemd, is dat de kinderveiligheid van de 230V-stekker soms wat lastig kan zijn.

Sommige gebruikers meldden problemen met de USB-C-poort die na korte tijd niet meer werkte. Hoewel dit een belangrijke functie is, hebben wij dit probleem gelukkig niet ondervonden. Dit zou iets kunnen zijn om in gedachten te houden als u van plan bent om deze adapter veel te gebruiken.

Conclusie

Tijdens onze recente reis hebben we de UGREEN Nexode Adapter gebruikt. Dit product is een solide keuze voor reizigers naar het VK, Ierland, en andere landen met vergelijkbare stekkertypen. De snelle laadcapaciteiten via USB-C waren een grote plus, vooral voor onze smartphones en andere apparaten.

Een nadeel dat we merkten, is dat de kinderveiligheid van de 230V-stekker wel erg strak was, wat soms hinderlijk was bij het inpluggen. Een ander punt van zorg was dat de USB-C poort op een gegeven moment niet meer werkte. Dit was een teleurstelling omdat we dit als essentiële functie beschouwden.

Over het algemeen presteerde de adapter goed en zouden we hem zeker overwegen voor toekomstige reizen, ondanks de kleine ongemakken die we ervaarden.

Bekijk deze producten ook eens: